Hirsi on turvallinen valinta

Oikein tehty hirsirakennus hengittää ja antaa tilaan hyvän sisäilman. Hirsirakenne tasaa ilmankosteuden sekä lämpötilan vaihteluja. Se varaa lämpöä itseensä ja luovuttaa sitä tasaisesti sisäilmaan. Siksi hirsitalot soveltuvat hyvin myös allergikoille ja astmaatikoille.

Käytämme raaka-aineena aitoa kotimaista tiukkasyistä mäntyä. Hirsitehtaallamme hirsiaihiot höylätään ja työstetään asennusvalmiiksi piirustusten mukaan. Mittatarkasta höylä- ja lamellihirrestä syntyy tiivis ja hengittävä rakennus, jonka pystytys työmaalla sujuu nopeasti.

Hirsikoko käyttötarkoituksen mukaan

STK Loghomesin hirsivalikoimasta löytyvät höylähirret 3"x 6" ja 4”x7” sekä lamellihirret 88, 113, 134, 180, 202 ja 240 mm. Kesämökkeihin riittää ohuet vaihtoehdot ja talviasuttaviin paketteihin ohut hirsi + 150 mm koolaus + hirsipaneli 20 mm tai paksumpi 202 tai 240 mm lamellihirsi.

› Toimitussisältö

Kesämökistä talviasuttava

Talvisasuttavia malleja valmistetaan paljon lämpökoolausrakenteella: Hirsi 92-113 mm +100-150 mm villaa + hirsipaneli. Kesämökit ja huvilat voidaan muuttaa talviasuttavaksi vaihtamalla ikkunat ja ovet 3-kertaisiksi sekä lisäämällä villavaroja kattoon, lattiaan ja laittamalla lämpökoolaus.

› Havainnemalli lämpökoolauksesta